نحوه ايجاد مجموعه زنجيره اي فروش اسنك

۵ بازديد

من چند روزي است كه در يك كارگاه توليد اسنك مشغول به كار شده ام و ميخواهم تجربيات اين چند روزه خود را با شما در ميان بگذارم.

قبل از اين كه پاي خود را به اين مركز تهيه اسنك بگذارم، تصوير ذهني من از توليد اسنك، همان اسنك هايي بود كه در منزل درست مي كرديم. هميشه خرده هاي پنير و سوسيس از اطراف اسنك بيرون مي زد و چاره اي براي آن يافت نمي شد.

اما الان كه مشغول كار در اين مجموعه بزرگ هستم، ديد ديگري نسبت به اين توليد دارم.

چرا نان اسنك در خانه ها ترد مي شود؟

اين سوالي بود كه امروز دوستم وجيهه از من پرسيد. پاسخي كه من به او دادم شايد براي شما هم جالب باشد. در كارگاه هاي توليد اسنك، از نان هاي توليد روز قبل استفاده مي كنند. در واقع وقتي كه در فروشگاه مواد غذايي كار مي كردم، متوجه شدم كه اين مورد كه فروشندگان نان هاي فانتزي هميشه اشاره مي كنند كه نان هاي پخت همان روز هميشه شكننده تر از نان هاي مانده است، كاملاً صحيح است.

نان هاي مانده نرمي بشتري نسبت به نان هاي تازه دارند و به همين دليل در اين كارگاه ها از نان هاي روزهاي قبل استفاده مي شود.

انواع اسنك هاي كارگاهي با اسم هاي عجيب غريب!

اسنك لوكس، اسنك مخصوص، اسنك بوقلمون و اسنك مرغ ، از جمله انواع مختلف اسنك هايي است كه ما در كارگاه هاي توليدي، آن ها را توليد مي كنيم. ناگفته نماند كه فلفل دلمه اي جزو جدايي ناپذير تمامي اين رسپي ها بود. فلفل دلمه اي پس از خرد شدن در دستگاه، بايد توسط دست، آبگيري مي شد و اين يكي از سخت ترين كارها بود...

در ادامه مواد هريك از انواع اسنك ها را براي شما شرح مي دهيم:

 

اسنك مخصوص: اين اسنك مخلوطي از انواع سوسيس و كالباس و پنير پيتزا بود.

اسنك لوكس: در مواد اوليه اسنك لوكس علاوه بر استفاده از انواع سوسيس كالباس، پنير پيتزا و پنير موزارلا، قارچ را نيز به رسپي اضافه كرده بودند.

اسنك بوقلمون: تكه هاي بوقلمون ريش ريش شده، پنير موزارلا و پنير پيتزا سفيد

اسنك مرغ: تكه هاي سينه مرغ، قارچ و پنير پيتزا سفيد  

 

تمامي مواد هر اسنك، پس از خرد شدن، توسط يك دستگاه همراه با ادويه جات مخصوص مخلوط مي شد و در ظرف هاي مخصوصي در اختيار دوستان قرار مي گرفت.

 

چرا مواد اسنك از اسنك بيرون مي زند؟

شايد وقتي در خانه اسنك درست مي كنيد، هميشه از بيرون زدن پنير پيتزاي آن شاكي باشيد. اما جالب است بدانيد كه در كارگاه هاي توليد اسنك، به وسيله قالب هايي، مواد اسنك را پس از وزن كردن قالب مي زند و آن ها را فشرده مي كنند. سپس بر روي نان ها قرار مي دهند. از اين رو ديگر مشكل بيرون زدگي مواد اسنك را ندارند.

شما نيز مي توانيد اين كار را انجام دهيد و از يك قالب دو طرف باز، براي انجام اين كار استفاده كنيد.

در كارگاه هاي توليد اسنك كه براي فروشگاه هاي زنجيره اي كار مي كنند، اسنك را درون اسنك پز نمي گذارند. اين اسنك هاي نيمه آماده، به شعبه هاي مختلف اين فروشگاه ها منتقل مي شود تا سرعت بيشتري به مركز فروش اسنك بدهد. بنابراين اين فروشگاه هاي زنجيره اي با كمترين نيرو بيشترين بازدهي را در مدت زمان كوتاه تجربه خواهند كرد.

 

تضمين اصالت كالا در فروشگاه هاي توليد مواد غذايي:

پيشنهاد هميشگي ما به مشترياني كه نه تنها اسنك بلكه هر ماده غذايي توليد مي كنند اين است كه علاوه بر استفاده از كارتن هاي مخصوص به خود، از ليبل هاي مخصوص شركت تان استفاده كنيد تا اصالت كالا حفظ شود. در طرحي كه چندي پيش يك فروشگاه متقلب اجرا كرد، توانسته بود با خريد كارتن هاي نامگذاري شده يك فروشگاه ديگر، از اعتبار آن سو استفاده كند. بنابراين درج ليبل روي درب كارتن هاي مخصوص اسنك، مي تواند به اطمينان مشتريان شما كمك كند. شركت چاپ سورن از جمله شركت هايي است كه مي تواند به شما در تهيه و توليد اين نوع ليبل ها كمك كند. علاوه بر اين براي چاپ ليبل فوري مي توانيد از اين لينك https://sorenprinting.com/catproduct/%DA%86%D8%A7%D9%BE-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D9%84

استفاده كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.